tiistai 29. toukokuuta 2012

Sinulle on postia- blogihaaste ja vähän muutakin

Osallistuin Ipanaisen järjestämään hemmotteluhaasteeseen. Siinä toiselle blogiäidille lähetetään hemmottelupaketti ja sitä saa mitä tilaa, eli itsekin saa hemmottelua. No, oma pakettihan lähti jo aikapäiviä sitten ja eilen postilaatikkoon oli ilmaantunut jotain ihanaa ;)


Olin ilmoittautumiseen kertonut rentoutuvani mm. hyvää kirjaa lukien ja teetä nautiskellen. Tämä tee ainakin maistui mitä parhaimmalta, kirja saa odottaa siihen saakka kunnes riippumatto on ripustettu ;) Kiitos salaiselle ystävälleni! Innolla odotan mitä kesäkuussa postipoika laatikkoon tipauttaa ;)


Sitten sitä muuta: Aiemmin jo mainitsinkin että sain blogitunnustuksen, joten nyt ois korkea aika siihen paneutua.

Tunnustuksen saajan tehtävänä on vastata viiteen kysymykseen ja jakaa tunnustus viitten ihanaiseen blogiin...

1. Koska aloitit blogin? Tästähän kaikki alkoi eli syyskuussa 2011. Syksyllä siis 1-vuotis"synttäreitä" voi viettää ;)

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä se käsittelee?
Blogiin eksyy otteita meidän elämästä (sis. paljon kuvia, varsinkin Törötiinasta), omia käsityötekeleitä ja ihan kaikkea mitä nyt sattuu mieleen juolahtamaan.

3. Mikä tekee blogistasi erilaisen muihin blogeihin nähden?
Tätä asiaapa en oo sen suuremmin ajatellut, pitäskös sen muka olla erilaista?! Jokaisellahan on kuitenkin se omanlainen tyylinsä kirjoittaa ja näin ollen jokainen on erilainen, mutta ihan tarkoitushakuisesti en kyllä sellaista ole yrittänyt.

4. Mikä sai sinut aloittamaan kirjoittamisen? Mielenkiinto kasvoi muiden blogeja lukiessa ja siitä se sitten lähti. Kai se on osittain myös sellaista "päiväkirjaa" itselle... kunhan vaan jaksaisi kirjoittaa (ettei vaan kävis niinkuin muillekin päiväkirjoille, jotka on muutaman kirjotuksen jälkeen jääneet unholaan...)

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi? Jaa-a, näin tuoretta blogia miettiessä se varmaan muuttuu itestään koko ajan, ehkä kuitenkin suurin muutos pitäis omassa itsessään tehdä ja pyrkiä päivittämään vähän useammin ;)

Tällä kertaa tää taitaa jättää sen jakamisen sikseen, katotaan jos sitä myöhemmin innostuu niin sitten voi ottaa asian uudelleen harkintaan ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

morjens ja kiitos kommenteistasi!