torstai 31. toukokuuta 2012

postin tuomia

Tällä viikolla postimies on kiikuttanut minulle vaikka mitä ihanuuksia. Maanantaina tuli blogipostia ja eilen laatikkoon oli tipahtanut lahja kummitädiltäni Espoosta.


Ihana Marimekon tarjotin, sopii niin miun väreihin ja meidän kotiin. Tietysti ;) paketissa oli jotain myös Törötiinalle. Kiitos näistä ihanista vielä kerran E!
Tänään posti tuli meille todella myöhään (ajattelin jo, ettei tule mitään postia mutta tulihan se vihdoin) ja laatikossa odotti paketti, jota olin odottanut innolla!!! Osallistuin vähän aikaa sitten Nouseva Myrsky -blogin pyöränkumikampanjaan. Laitoin matkaan vinon pinon sisäkumeja ja tänään tuli ihanuuksia kiitoksena. Korut kierrätysmateriaaleista, oih ja voih. Nämä kaikessa yksinkertaisuudessaan ovat niin kauniita.
Korut ylhäältä alaspäin: Lakritsipilli, Laho Koivu, Musta lintu, Karikko ja Hullu Kuu. Omat suosikki olivat jo ennakkoon Karikko-rannekoru & Musta lintu -korvikset; ja näin kävi myös livenä. Ihanaa kun isot korut on niin keveitä ja ilmavia. Ajattelin myös ettei pyöreät korut ole minua varten, voi kuinka väärässä olinkaan... ;) hyvä niin. Myös Laho Koivu -rannekoru oli positiivinen yllätys. Ihania ovat, kiitos Nouseva Myrsky!! Jatkossakin tulen visiteeraamaan blogissa ja nyt pitää ehkä puotiinkin uskaltautua ostomielessä... Nimittäin sieltä löytyy herkkääkin herkempi Merisavu -rannekoru. Se on KAUNIS ja mie tahon sen!


Näillä mennään tällä kertaa, nyt on korut arkeen ja juhlaan ;)

Palataan taas pian!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

morjens ja kiitos kommenteistasi!