maanantai 28. toukokuuta 2012

halojata halloo!

Meidän huhti-toukokuu.... voi tulla vähän MARATONPÄIVITYStä kun on ollu niin saamaton olo tämän kirjoittelun suhteen, jotta tässä sitten tulee kunnon pläjäys meidän eloa ja oloa.

Me ollaan nautittu auringosta aina kun se sattuu paistamaan. Törötiina rakastaa ulkoilua ja takapihan terassikin on päässyt ihan uuteen käyttöön. Talven ajan sisällä on harjoteltu ajotaitoja, joita nyt pääsee auringonpaisteessa lisää treenaamaan. Tosin tyylinsä kullakin ;) Hänen autoonsahan on pitänyt liimata Skoda-"tarra" (leikkasin lehdestä logon ja teippasin sen kiinni rattiin), sillä "äitillä vihlee kootahi on, ukilla punanen kootahi on, sinulla (menee vielä sinulla/minulla sekasin) oma kootahi on..." Ja näin meillä merkkiuskollisesti siis mennään ;)

Hämmentävää on myös Törön merkkituntemus; Nike, Adidas, Kuuma (Puma) ja tietysti Umrlo (Umbro). Nämä hän bongaa vaatteista, lehdistä, jopa telkkarista. Tietysti meillä myös tunnistetaan Jääkiekkoliiton logo, ja Töröhän sai ukilta MM-kisoista tuliaisina tällaisen. JEPJEP!!No sittenhän me ollaan reissuttu siellä ja täällä. Tässä kuvia kuopion visiitiltä, kiitos vielä Ju ja Jo! ;) Meillä oli kivaa! Törö mm. pelasi Kimbleä Jo:n kanssa ja Ju:n kanssa muuten vaan touhusivat. Ja kaiken kruunasi kun kummitätin kanssa pääsi uutta muumikirjaa lukemaan. Kyllä sukulaiset on parhautta!


Tässä kokoelma kuvass näkyy touhukkaan neidon metkuja. Ollaan oltu muskarissa koko kevät ja vietettiin siellä vappunaamiaisia (Señorita por favor!). Käytiin Tampereella moikkaamassa serkkupoikaa ja ihania neitosia. Samalla reissulla käytiin Pikku Kakkosen puistossa leikkimässä, testattiin serkun hienoa Muumipyörää (Törö oli ihan haltioissaan siitä) ja ihasteltiin Simon uutta punaista autoa. Muutama kuva vielä Kuopion reissusta kun Törö venyttelee (!), kiikkumista ihanan isossa hämähäkkikeinussa ja Töröttämistä vaan ;)

Tämä pieni Törötiina rakastaa mökkeilyä ihan niinkuin kaikki meillä. Syvälahden mökille ainakin mie ootin pääsyä koko pitkän talven ja vihdoin sinne päästiin. Pikkuneiti oli mielissään myöskin ja ilmoittikin heti alkuunsa kun autosta unenpöpperöisenä nostettiin: Uimaan! Juu-ei ;) ehkä sitten kun se vesikin lämpenee (tosin pitää kyllä ehkä tänä kesänä olla silmät selässäkin tai sitten tälle pikkukarkulaiselle joku kilikello, ettei vaan neiti karkaile uimaan yms...) Mökillä Törö pääsi myös testaamaan ihania kenkiä. Kun mie näin nuo kengät saunan eteisessä, mieleen tulvahti sata ja tuhat muistoa. Mummin kengät <3 Oli vissiin vähän hankala niillä tämän uusimmankin testailijan kävellä mutta yritetty on ainakin ;)
Niin ja sainhan mie blogitunnustuksenkin, kiitos Sirpa! Tulen vastaamaan kysymyksiin pikapuoliin ja sitten kattellaan laitanko tunnustusta eteenpäin också ;)

3 kommenttia:

 1. Onneksi välillä löytyy se laiturivahti, joka "hälyttää" jos Ide pääsee rantaan livahtamaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin pieni musta ystävämme ;) ja sitten ei harrasteta piilolukemista vaan rehellisesti tuonne lukijaksi, eikös niin rakkaani <3

   Poista
 2. Pieni musta ystävä nimenomaan ;) mä yritin, mutta mun google-tilillä oli jotain ongelmia asian suhteen. :/

  VastaaPoista

morjens ja kiitos kommenteistasi!