keskiviikko 26. syyskuuta 2012

kettuja kettuja

ketut tuntuu olevan pöllöjen kanssa tämän syksyn in-juttuja kankaissa. Mie hamstrasin itelleni ihanaa kettu-joustista ja Törötiinahan niistä sai housut. Onhan nuissa kasvun varaa ihan reilusti mutta toisaalta hyvä niin kun neiti tuntuu tykkäävän kovasti. Toinen kangas on jo kesän ajan marinoitunut kaapissa ja odottanut sopivaa kaavaa. Paidaksi päätyi ihanan syksyinen metsäkuosi, jossakin myöskin niitä repolaisia vilistää. Paidassa mie tykkään kovasti noista raglan-hihoista ja tää taitaakin päästä suosikkikaavaksi. Pituuttahan tuossa puserossa ja hihoissa on myöskin hyvästi eli menee pitkälle keväseen sekin, ehkä jopa ens syksyyn.

laiska ei muokannu kuvaa. neidillä kuvassa rakkaat pojat: harri-pupu ja muumi


Housujen kaava: OB Saimi, koko 98 + reilut saumavarat
Kangas: Sampsukan Ketut-joustofrotee, resorit laatikon uumenista

Paidan kaava: OB More Grey, koko 98 + reilut saumavarat
Kangas: Lillestoff satumetsä (keltaoranssi), ostettu vissiin Sampsukasta tääkin. Resorit todellakin laatikon uumenista, hiukkasen erinäköstä kun nykypäivän resorit eli ovat tainneet nämä tulla tätien jemmasta ;)

Sellanen pikanen tällä kertaa. Valmistunu on paljon muutakin mut en oo saanu kuvia joko kameralle tai sitten koneelle... pitää vissiin terästäytyä tässä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

morjens ja kiitos kommenteistasi!