torstai 24. lokakuuta 2013

Pähkinä purtavaksi... vai oliko se sittenkin kangas?!

Osallistuin tässä taannoin FB:n ompeluryhmän salainen kangasystävä vaihtariin. Tehtävänanto oli seuraavanlainen: lähetä salaiselle ystävällesi summalla x kankaita. Sinä saat toiselta ystävältä summalla x kankaita. Ompele saaduista kankaista ja esittele tuotoksesi "eräpäivään" mennessä. No se meni jo mutta tässä tulee (vain vähän myöhässä...). Tämä salainen ystäväni tuotti päänvaivaa miulle kovin. Paketissa oli ihanaa pinkkiä (näin ilmaisi Törötiina paketin nähtyään) apina flanellia ja nalle puuvillaa. Nauhat ja napit ja ruusut sekä nuo merkkilaput Uhmis omi itselleen ja en oo vieläkään niitä löytänyt. 
Rusetti sai heti visionsa (myöskin kyseiseltä 3-veeltä) kuminauhalla siitä saatiin soma tukkakoriste. On muuten ollut käytössä kerran jos toisenkin.
... tällaista jälkeä syntyi


Apina kangas oli saatava kuulemma hameeksi hänelle. No, äitihän tekee työtä käskettyä ja surauttaa. Resori vyötärölle ja sitten jotain vielä pitäis saada piristykseksi... Reissu Karnaluksiin, ja yksi mukavista matkaseuralaisista, ratkaisi tämän pulman ostamallaan punaisella puuvillapitsillä. Tyttö on ihan intona tuosta pitsireunasta.

 Sitten vielä se puuvilla. Pienemmän Apinan tyynyihin (eipähän niitä kyllä käytetäkään, vielä) ei ollut sopivia tyynyliinoja, joten tämä kangas ratkaisi sen pulman. Surautin kankaasta 2 ihanaa vaaleanpunaista tyynyliinaa. Molempia kankaita jäi vielä pienet pätkät, saa nähdä mitä niistä sitten joku kaunis päivä syntyy. Suunnitelmana olisi yökkäripussit, molempien neitosten sängynreunalle. Minä kiitän ja kumarran salaiselle ystävälleni, että sait miut pois mukavuusalueeltani (trikoot ja muut joustavat kankaat). Nytpä urheana tartun uudemmankin kerran kyseisiin materiaaleihin.


2 kommenttia:

  1. Mahtavia juttuja oot saanut aikaiseksi vaikka olet poies mukavuusalueelta joutunut.:) Tiedä oisko itekkään pystynyt tuolaisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ;) tyynyliinat nyt oli "helpompi" keissi, mut tuo hame oli jo vähän ektriimiä miulle ;)

      Poista

morjens ja kiitos kommenteistasi!