keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

tuotteliasta aikaa?!

Odottavan aika ON pitkä, mutta onneks on ollu jotain tekemistäkin.
Ihanille ystävillemme syntyi pikkuinen prinsessa, jolle tietysti piti näprätä jotain kivaa... Uusimmasta OB:sta (3/2013) napatut kaavat koossa 62 cm (oisko ollu housut: summer sea ja hupputunika malli numero 5?). Heppakangas lähimmäisestä kangaskaupasta ja housujen yksivärinen trikoo löytyi tuolta kangaskätköistä, resorit varmaankin jossain vaiheessa Eurokankaasta.

Omalle vauhtiviikarille on ollut tämä tunika jo ajatuksen tasolla tulossa KAUAN. Nyt valmiina hengen tuotoksena heppatunika Lucky Cat -kaavalla (OB ?/2013, koko 104). Kankaathan on samat kuin noissa vauvalahjoissa.

Tämä sitteri on palvellut meidän Törötiinan lisäksi serkkupoikaa ja siinä välillä kavereidenkin lapsosia... Ennen hänen pukunsa oli vihreä, mutta nyt uudistuksen jälkeen Ikean kangas EIVOR LEVA jatkaa palvelusta. Toki vanha vihreä päällinen on vielä jemmassa.

puhelimella otettu kuva, joten laatu on mitä on...

Paljon muutakin on koneiden kanssa surissut mm. paikallisen rokkifestarin talkootyöt (kaitaliinat), muutamat vauvalahjat jo ennakkoon... (hyvissä ajoin, tuossa viereisessä kuvassa vähän maistiaisia...). Myös kaavapaperit kovasti rapisevat kun itelleni huppareita (joo näihin lämpimiin kesäsäihin) kaavoittelen. Ja tietty edelleen ne äipälle luvatut mekot ja tunikat odottavat valmistumistaan... kaikki ajallaan... eikös niin.


Me täällä jatkamme odottelua ... saas nähdä kuinka paljon tässä pitää vielä ommella... ;)
6 kommenttia:

  1. Piirsitkö sä kaavat sitterin vanhoista kankaista vai miten sait tehtyä uudet? Oisko ideaa miten saisin tehtyä päällisen tuollaisiin niin että vanhat kankaat jäis alle ilman et niitä purkaisi auki. Kun tahtosin päälle kivemmat mutta jostain muusta ku vahvasta puuvillasta? Kaavan piirtäminen ei onnaa itellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no siis miehän tein niin että heitin sen vanhan päällisen kankaalle ja leikkelin sen mukasesti (yläpuoli ja jalkojen allaoleva taitteelle menevä osa on yhtä ja samaa ja alapuoli oma kappaleensa). Jos siulla on täysin vastaava sitteri ja jos ei tuolla miun tekemällä tavalla onnistu, niin otappa yhteyttä sähköpostilla, kattellaan onnistuisko miulta se piirtely ;)

      Poista

morjens ja kiitos kommenteistasi!