keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

kesää kohti :)

Täällä odotetaan jo kesää... monestakin syystä. Neiti (ja äiti) odottavat että ulos saa mennä ihan vaan kevyessä varustuksessa. Hameet ja mekot tekevät kauppansa neidille mutta voin vaan kuvitella sitä iloa kun mekon saa vetää päälle ilman että pitää laittaa aluspaita, sukkahousut, legginssit ym... Ompeluintoa riittäisi mutta kun tuntuu että aikaa ei millään löydy. Edelleenkin työnteko tuntuu haittaavan harrastuksia :) syksyllä tuli jos jonkunlaista väkerrettyä esim. itselleni!!
kuva 1. lokakuussa 2012 kuvattu..


Mutta jotain tässä sitten tapahtui, kun vertaa kuvia 1 ja 2... ;)


kuva 2. huhtikuussa 2013 kuvattu








JEP eli kuvasta varmaan näkyykin miksi mie ootan kesää... Toukokuulla viimeistään alkaa "vapaat"... JEI!!! Ommella tekis mieli, ja ideoitakin on vaikka sata ja miljoona. Sekä tulokkaalle kuin myös Törötiina- isosiskolle, ja jopa itelle on kaapissa marinoitumassa useampi kangas. Ne omat ompelut odottakoot sitä hetkeä, kun kumpu on laskeutunut ja paluu kohti omaa vartaloa on aloitettu... Nyt siis pitää koittaa käyttää kaikki pienet hetket hyödyksi, jotka vaan löytyy. "Omaa laatuaikaa" pääsen viettämään vaatehuoneeseemme (kyllä juurikin näin, sinne siirsin ompelupöytäni, jotta voin taas sopeutua ajatukseen sänkyjen täyttämästä makkarista).... Toukokuussa varmaan tulee tehtyä sitten pikasurautuksia Törön päikkäriaikaan, tosin pitää kyllä laittaa tyttö nukkumaan meidän sänkyyn, jotta voin sinne vaatehuoneeseen mennä ompelemaan (se kun sattuu olemaan neidin huoneen takana...)

Tällaisia kuulumisia tällä kertaa ja laitetaan nyt sitten haisemaan tän ompelun ja bloggailun kanssa. Eli kovasti yritän ehtiä päivittämään enemmän ja ennen kaikkea kuvia tulee sitten ompeluksista. Ja lupaan myös tätä ulosantia parantaa, nyt vaan on saatava tämä postaus ulos täältä tallennuksesta (oon kirjottanut tätä juttua jo vaikka kuinka monta iltaa...).
Tulossa mm. mammamahaa peittämään/korostamaan tehty kaasonmekko...

Niin lähdin muuten taas tänä vuonna mukaan Ipanaisen "Sinulle on posti@2" haasteeseen. Ja ilolla odotan mitä se tuokaa tullessaan... nyt vaan pitäis muistaa itse olla aktiivinen ja innovatiivinen, jotta osaisi ilahduttaa salaista ystävää... Saas nähdä mitä keksin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

morjens ja kiitos kommenteistasi!