torstai 4. lokakuuta 2012

3 suosikkia ja hitti från ikea!


 Toukokuun Tyttö -blogista nappasin itselleni mukavan haasteen ;) pitää valita ikean 2012 kuvastosta 3 tuotetta jotka itselle haluaisi ja sitten yksi THE HITTI eli tuote jonka arvelee nousevan suosituksi.  Mie ja mäkki ei aina olla parhaita kavereita niin en ossoo näitä kuvia siitä verkkokuvastosta poimii (vaikka halluisinkin), joten mennään perinteisellä kopioi-liitä systeemillä (kiitos www.ikea.com/fi/fi)


Jos saisin tukun rahaa niin uusisin meijän keittiön ja alakerran vessan (+makkarin vaatekaapit). Mutta jo pienellä sijoituksella saisin sen alakerran budoaarin kuntoon, joten sinne haaveilen alla olevaa allaskaappisysteemiä. Olisi riittävän kapea meidän pikkuvessaan ja kuitenkin siinä ois hyvästi säilytystilaa.
LILLÅNGEN Allaskaappi 2 ovea IKEA Altaan reunassa käytännöllinen hylly esim. saippualle tai hammasharjalle ja mukille
LILLÅNGEN allaskaappi 2 ovea, 159€ Sitten ottasin meille JOSEF-kaapin mustana tai valkoisena. Hän on maalattua/sinkittyä terästä ja sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Meillä hän pääsisi ulko-oven viereen (siis ulos) ja sisuksiinsa kätkettäisiin kaikki töröttimen ulkoleikkilelut. Talveksi voisin nostaa vaikka takapihalle ja hellästi peitellä grillin kanssa saman peiton alle. Tyylikäs musta nuoleni osoittaa ko. kaappia.
JOSEF kaappi 39,95€


 Kolmantena meille kotiin saisi tulla tämä sänky, säilytyslaatikoin. Eilen illalla kuitenkin Törön isukki ilmoitti että meille on sitten turha suunnitella yhtään kapeampaa sänkyä (tällä hetkellä 180 cm), joten saahan sitä haaveilla... ei se ehkä huomais jos mie vaan vaihtasin... ;)

BRIMNES Sängynrunko, jossa laatikot IKEA Neljä suurta laatikkoa tarjoavat reilusti säilytystilaa.
Brimnes sängynrunko, jossa 4 säilytyslaatikkoa, 199€


Hitiksi mie sanoisin et vois nousta IKEA PS 2012 apupöytä 4 kulholla. Tosin kyllä jos mie oisin sen suunnitellu niin ne kulhot sais peitettyä/levyn vaihdettua (niitähän on myös tasainen ja 1 kulholla varustettu malli) näin ollen se olisi monikäyttöisempi. mut miehän en ookaan mikään ikeå-suunnittelija ;)  siis tämä näin...


IKEA PS 2012 Apupöytä, jossa 4 kulhoa IKEA Kulhot soveltuvat moneen käyttöön, esimerkiksi kukkaruukuiksi tai tarjoiluastioiksi.
IKEA PS 2012 apupöytä, jossa 4 kulhoa, 39€Tämän haastehan piti jakaa 3 blogille eteenpäin ja näinhän mie teen...mutta kun en kolomee jaksa miettiä niin yksi saa luvan riittää, joten paikallisvärille menee tämä jekkunen:

Leipoi, leipoi blogiin Sirpalle, ollos hyvä.

Loput kaksi haastetta laitan julkiseen jakoon niinkuin teki Toukokuun Tytön
Hanniskin. Eli saa napata haasteen itselleen kommentoimalla tähän postaukseen. Kiitos ja hei!
3 kommenttia:

  1. Sama allaskaappi, mitä me on mietitty äipän ja isin vessaan. ;D ja toi Josef-kaappi on aika kiva. Mulla löytyy mustana/harmaana eteisestä. Toimii ja näyttää kivalle. :)

    VastaaPoista
  2. Hei! Olet voittanut blogissani pidetyn arvonnan! =) Otatko yhteyttä sähköpostiini NiinaHa@luukku.com

    VastaaPoista
  3. Hei! Olet voittanut blogissani pidetyn arvonnan! Otako yhteyttä niinaha@luukku.com

    VastaaPoista

morjens ja kiitos kommenteistasi!