perjantai 3. elokuuta 2012

Syksy saapuu ja suuret muutokset


Niin se vaan elokuuksi vaihtui ja syksy saapuu. Meillä se tarkoittaa suuria muutoksia vaikka olihan ne jo tuolla takaraivon perukoilla muhineet pitkän aikaa... Nyt ne vaan muuttui hurjan konkreettisiksi heti kertarykäisyllä.

Kahden vuoden kotona hengailu Törötiinan kanssa on ollut ihanaa ja olen nauttinut täysin siemauksin neitosen ihanasta seurasta ja kasvusta ja kehityksestä. Niillä voimavaroilla on siis jaksettava puurtaa kun maanantaista alkaen painetaan niskalimassa hommia omalla alalla.Törötiinalle koittaa uudet ja jännittävät ajat, kun päivittäinen seuralainen (äiti) vaihtuukin perhepäivähoitajaan ja leikkikavereihin. Hyvin suurella todennäköisyydella tämä on Miulle se kaikista kovin paikka. Neiti nauttii suunnattomasti muiden seurasta ja viihtyy varmasti.Hurjaa haikeutta se miussa herättää että kuinka raaskin tuon "pienen pirpanan" antaa muille hoidettavaksi. Huolettaa myös millainen hoitopaikka meille löytyy ja kuinka itse jaksan sitten puurtaa töissä päivät ja sitten täysillä panostaa tähän pieneen ihmiseen ja perheeseen. Vaatii varmaan vaan aikaa ja jaksamista. Jännä tämä ihmismieli, toisaalta hyvillä mielin vien Törön hoitoon ja lähden töihin mutta silti takaraivossa huutaa että EI, en halua vielä! Kesäkuun alusta asti olen tehnyt ajatuksissani töitä sen eteen että töihinlähtö koittaa, joten onhan tuota saanut kypsytellä.

Nyt onkin sitten nautittava neidon seurasta niin paljon kuin mahdollista. On se vaan niin ihana mukelo!
Jo aiemmin postattujen Sinulle postia- juttujen yllätykset saivat jatkoa kun Blogimutsit yllättivät vielä kerran ja postilaatikosta löytyi tsemppauskirje, herkkulaku sekä ihana Raw Gaia huulivoide. Kiitokset jälleen kerran vielä sekä salainen ystävä että järjestävä taho. Tsemppauskirjeessä heitettiin haaste muistaa hemmotella itseään joka kuukausi ja nyt uusien tuulien puhaltaessa muutenkin pyrin pitämään tuosta hemmoittelusta kiinni. Katsellaan mitä tuleman pitää ja millaista hemmottelua milloinkin kaipaan. Nyt mie taidan lähtee tuon Törön kanssa pyykkejä viemään ja keinumaan pihalle! Palataan taas (pittäis nimittäin päivitellä vino pino kuvia ompeluksista...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

morjens ja kiitos kommenteistasi!