lauantai 7. heinäkuuta 2012

miun pitäs...

Miun pitäs tehä satamiljoona asiaa! Nyt on kuitenkin niin että en joko kerkee, jaksa, muista tai kehtaa...

Kaiken vähäisen ylimääräisen ajan vie tällä hetkellä rokkilipun tienaaminen (talkootyö on kiva.... mutta mietin ehkä ensi kerralla hetken kauemmin ennenkuin ilmoittaudun).

Pikakuulumiset kuitenkin. Meillä lomaillaan joten ollaan paljon tehty yhdessä perheen kesken; ulkoillaan, mökkeillään ja ollaan vaan. Kuopiossakin kerettiin pyörähtää omallalomalla (viiniä piti käydä maistelemassa Satamassa, neiti oli mummolassa). Ommella en kerkiä kun ompeluksia kuormittaa tuo talkootyö --> ensi viikolla sitten. Ressiä pukkaa pesukoneen ostoaikeet (2 kk odoteltiin että josko koneemme saataisiin kuntoon mutta ei niin ei...).

Niin ja Sinulle on postia-paketti on tullut perille mutta sekä kamera että sen johto ovat tuolla valtavan talkootyön kangaskasan alla, joten niitä kuvia saa hetken aikaa odotella... mutta eikös se ole niin että hyvää saa odottaa ;)

Nyt nukutuspuuhiin, että voin taas palata työmaalle... josko huominen sade ja ukkonen innoittaisivat minut ihmetekoihin ja rokkilipun saaminen olisi taas muutaman metrin (tarkalleen 66 metriä kaitaliinaa) lähempänä...

Kesävarpaat odottaa omia tossuja nämä kun meni äitille...
Tack och adjö!

1 kommentti:

morjens ja kiitos kommenteistasi!