sunnuntai 12. helmikuuta 2012

isät ja tyttäret ;)

 


Isien ja tyttärien välistä kemiaa ei voi kun ihmetellä, ainakin meidän perheessä. Näitä ihania hetkiä pääsin itse todistamaan ja toisaalta kokemaan tässä viimeisten parin kuukauden aikana.


Palataan ensin joulun aikaan, kun Törötiinan isi lomaili töistä pidemmän pätkän (osittain omasta tahdosta osin pakon sanelemana). Mukavaa vaihtelua tuli arkeen 2 1/2 viikon ajan kun ei oltukaan Törön kanssa päiviä kaksistaan. Oli ihanaa katsella kuinka sekä isä että tytär nauttivat toistensa seurasta.

Enkä voi kyllä kieltää etteikö miustakin ois ollu mukavaa
touhuta yhdessä koko perheellä.

 

                                                                                

 Kuvista voi nähdä ilon ja riemun.Yhdessäoloa, naurua ja riemua, lisäksi vielä käytiin pitkästä aikaa perheen kesken reissussa; moikkaamassa Tampereella ihania ystäviä (Törön kummeja sekä heidän ihania tyttöjään, joista toinen on kummityttömme).

Matka oli pienelle pitkä varsinkin kun ensimmäistä kertaa elämässään kävi niin että päiväunet jäivät väliin... noh pyynikillä mäenlaskussa olikin sitten väsynyt pieni matkalainen.


Aikansa neiti nukkui ja sitten mäenlaskuun.
Näiden touhuneitien (ja sen yhden vähän isomman neidin) kanssa aika menikin hurahtaen.

Isit antoivat meille äideille vapaaillan, joka olikin ihanaa vaihtelua ;)
Vielä lähtösuukot kummitädille ja -sedälle ja sitten kotia kohti. Äiti sai rauhassa ajella kotiin kun isi viihdytti Törötiinaa ennen päiväruokaa ja aah! päiväunia. Ihana reissu!


Sitten takaisin otsikon aiheeseen isät ja tyttäret...Toissa viikonloppuna sain itse sitten kokea isä-tytär-fiilistä, kun vein Törötiinan mummin hoiviin ja ukin nappasin matkaani remppahommiin. Kellarissa iskän kanssa nikkaroitiin projekteja: 1. Törön huoneeseen tulevien pöydän ja tuolien kunnostus; 2. sisustustikkaita meille makkariin (tulipa tuossa sellainen olo että ne ois saatava...). Kaiken kaikkiaan hauskaa oli. Iskä neuvoi ja minä tyttö hioin ohjeiden mukaan. On ihanaa olla isäni tytär (ja tietysti myös tasapuolisuuden nimissä myös äitini tytär)!  Tähän tulis kuva meistä mutta sellasta ei löydy miun arkistoista...(koska oon ite aina kameran takana).

Reipasta viikon aloitusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

morjens ja kiitos kommenteistasi!