tiistai 18. lokakuuta 2011

Reissuilla reippahilla

On tullut viime aikoina reissattua ja muutenkin elämä vienyt mennessään niin ei ole paljon ehtinyt kirjuuttelemaan. Nyt kuitenkin uudella innolla taas ja isolla kuvalastilla varustettuna. 


Meillä oli lokakuun alussa ihania ja odotettuja vieraita kun Törötiinan kummitäti vieraili täällä viikon verran.  Mukana matkassa oli myös kummin "avaruuskani", jota Törötiina alkuun pelkäsi mutta loppuviikosta kaverukset jo taistelivat samasta autosta.


Sittenpä lähdettiin jo itse reissun päälle. Kohteina meillä kummitukset Jyväskylässä ja Tampereella. Autoilu on sitten ihanaa, varsinkin kun matkaseurana on hyväntuulinen supermatkustaja Törötiina ;) Matkat taittuivat siis mukavasti. Ensin Jkylään stopattiin pariksi päiväksi. TöröT jaksoi remuta ja riehua ihan niinkuin kotonakin.  Ja välillä piti aina käydä hakemassa virtaa äipän sylistä...  Kiinnostavinta oli kuitenkin kurkistella ikkunasta ulos kummin ja avaruuskanin kanssa.

juoksen karkuun, ota kiinni.... hihiii...ahaa, miniläppäri: sitä mie just tarviinkin..
jaahans, vai tollasta rasvaa ne mainostaa...
Tekniset laitteet kiinnostavat kovasti tätä pientä insinöörinalkua.

Lepotauko!

Vielä ennen Tampereelle siirtymistä ehdittiin onneksi käydä moikkamassa rakkaita ystäviä <3.

Tampereen valloitimme tiistaina ja tutusti edessä käynti länsinaapurista tulleessa jättikotikaupassa ;) sieltä kotiinviemisinä uusi työpöytä, jonka ääreen on hyvä istua surauttelemaan uusia luomuksia... (kankaitakin kun tuntuis olevan eikä ne tällä menolla kyllä lopukaan... nimim. taas kävin hypistelemässä...)

Tähän sen Husqvarnan pitäs mahtuu...


Ihanaa oli Tampereella vaan olla ja rentoutua hyvien ystävien ja ihanien pikkuneitosten seurassa. Ja reippaasti sitten vaan kotia kohti ajelemaan.

Jossain matkan varrella virkuttimilla olen saanut seuraavanlaisia tekeleitä aikaan.

Törötiinan villatakki, ihanalla mallilla (kiitos RuttuNuttu http://ruttu-nuttu.blogspot.com/2011/07/mooko-neule2-ja-ohjetta.html)

Ja itselle syntymässä samanmoinen, tosin ohjetta pitää soveltaa, joten voi kestää jonniin aikaa että päälleen saa vetää... no ne on tainneet kylmää talvea ennustaa eli eiköhän käyttöä tule ;)


Sellaista elämää tällä kertaa... katsotaan mitä tuleman pitää. Hasta luego!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

morjens ja kiitos kommenteistasi!