sunnuntai 23. lokakuuta 2011

rentouttavaa illanviettoa kera ihanien ystävien

Terapeuttiseen illan viettoon tarvitaan: rakkaita ystäviä <3, suuri määrä oikein maukasta ruokaa/herkkuja, jotain mukavaa toimintaa, saunomista ja naurua! Näistä koostui meidän ihana lauantai-iltamme.

Päivän aloitin kotona Törötiinan seurassa mutta päiväunten koittaessa hiivini ystävän kanssa kaupungille humputtelemaan (kävi ystävän kukkarolle kalliimmaksi kuin minun; kotiin kannoin 15 euron farkut). Sitten kotona viettämään laatuaikaa taas touhukkaan Törötiinan kanssa ja vaille neljä pikainen pakkailu ja kuskin rooliin hyppääminen.

Auliisti olin luvannut toimia kuskina mennen tullen, joten eikun tytöt kyytiin ja kaupan kautta illanviettoon. Pitkin viikkoa oltiin sähköpostilla suunniteltu menua ja herkullinenhan siitä sitten tulikin... Halloween tulossa, joten sekin siellä täällä pilkahteli...

Tällainen näky meitä odotti kun saavuttiin tapahtumapaikalle ;)Pöytä notkuu herkkuja... NAMSK!Alkuun vaihdettiin kuulumisia ja sitten aloitettiin kokkailut. Herkulliset lihapullat, maittavat tomaatti-mozzarella-basilika-leipäset, rapsakka kreikkalainen salaatti ja tietysti Sangria valmistuivat kuin huomaamatta.  Tulipahan testattua tuollanenkin rajauksen jatko...
Toiminta osiona tällä kertaa itsensa hemmottelu. Nyssäkät auki ja eikun meikkaamaan; aiheena kokeile jotain mitä et ole ennen kokeillut.

Voi sitä naurua ja ihmetystä kun ähellettiin meikkejä naamaan. Valmiista naamoista muutama perinteinen ryhmäkuva ja sitten syömään... eihän siinä meikkaamisessa hurahtanutkaan kuin pari tuntia, joten nälkä alkoi olla yhdellä jos toisella....

Ja miehän kun siis en osaa meikata...
Maha täynnä on aina ihanaa (ja fiksua) mennä saunaan, joten tuumasta toimeen. Siellä saivat kyytiä parituntisen äherryksen tulokset kun testailtiin erilaisia puhdistustuotteita, naamioita jne...
Saunanraikkaina sitten olikin hetkinen aikaa ährätä kynsilakkojen parissa. Talon isäntä oli komennettu lakkojen ja kynsitarrojen ostoon, joten oli hyvä lakkailla varpaankynnet näyttäviksi. Kaikilla ei ihan vielä kynsiin asti tarrat ehtineet ;) ja osalla jopa sormien kynnet sai kauniin värin.


Mikähän mahtoi olla lakoissa se suosikkiväri?!


Jälkiruokana ihanaa suklaista kakkua ja porkkanakakkumuffinsseja, teetä ja sympatiaa sekä tietysti namuja. Henkeviä keskusteluita ja kevyttä naureskelua. Kellonaikaa kun alettiin ihmettelemään niin eipä se ollut ihme, jos jollakulla hieman jo silmät painoivat, elettiinhän jo liki puoltayötä.

Juuri lähdön hetkellä päätettiin vielä kaivella vähän kangaspusseja ja tilailla ihania pipoja seurueen pipomestarilta ;) tulossa hyviä ja lämpimiä pipoja.

Parhaimmat naurut saatiin kun selviteltiin illan maksukuvioita. Lopputuloksena oli että kauppalaskun maksanut sai käteensä lounassetelin ja 5 €.... mateemaattisia taitoja ei siis meiltä löytynyt eikä tainnu mennä ihan niinkuin piti mutta ensi kerralla sitten jonkun toisen pussista ;)

Sitten väsyneet leidit kotia kohti. Kun lopulta kaarsin omaan parkkiruutuun, marssin sisään ja hampaidenpesun kautta unille, ei paljon tarvinnut unen tuloa kysellä. Hymy huulilla nukahdin ja mietin että on miulla vaan huikeita ystäviä. Pian uusiksi, eikö vaan?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

morjens ja kiitos kommenteistasi!