lauantai 8. kesäkuuta 2013

Postia-postia...

Mie ootin ja ootin ja tulihan se viimein: sinulle on postia2- tempauksen toinen paketti ;) ensimmäisellä siis hemmoteltiin käsiä ja tällä toisella paketilla pääsen jalkojeni kimppuun...jahka yllän niihin hieman paremmin.

Dermosilin jalkakuorinta ja jalkavoide tulivat kuin tilauksesta kuumuudesta (ja ehkä jostain muustakin syystä) turvonneille ja väsyneille jaloille. Pakettiin oli sukeltanut myöskin muutama suklaapatukka ja lakupötköt mutta tämä hellivä lämpö oli tehnyt niillekin tehtävänsä ja nyt ne odottaa tuolla jääkaapin uumenissa jähmettymistä ;)

Jalat sain jo vaivoin kuorittua ja jahka tämä ihanuustuote pääsee loppumaan, miun pitää ehkä hankkia sitä omatoimisesti lisää. Jalat tuntuu tosi pehmeiltä ja virkeiltä (!). Suurimmaksi salaisuudeksi jäi kuitenkin nyt sitten että mistä blogista tämä minun salainen ystäväni olikaan peräisin. Itsehän laitoin paketin matkaan jo hyvissä ajoin ennen määräaikaa (26.5.) ja se olikin saapunut perille, kun kävin kurkkaamassa Arjeniloa blogista ;)
 

Nyt jatkan ompeluita... niitäkin sitten esittelen jahka saan valmiiksi + löydän kameran jostain... voi tosin kyllä olla että tässä menee hetkonen, varsinkin jos tämä potkijabebe täältä tulisi ulos... ;)

2 kommenttia:

  1. Mitähän mä oon ajatellut, kun pakettia pakkasin ja lähetin niiden herkkujen kanssa? Eipä tullut pieneen mieleen, että kuumuus tekisi tuhojaan vaikka tietty se teki! :D no mutta, salainen ystävä täällä hei! :) ihanaa kesän jatkoa ja tsemppiä loppuraskauteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eihän se makua pahentanut ;) todellakin edelleen vaan odotellaan... ;)

      Poista

morjens ja kiitos kommenteistasi!